{"controller"=>"public/articles", "action"=>"show", "url"=>"extra-nattag-coldplay"}

Vi tar dig hem efter Coldplay i Göteborg

12 juni 2017 | Nyheter

Vi sätter in extra nattåg efter Coldplays konserter på Ullevi i Göteborg den 25 och 26 juni.

Den 25 juni avgår de extrainsatta Öresundstågen klockan 00.30 från Göteborg till Halmstad och klockan 01.00 från Göteborg till Malmö. 

Den 26 juni avgår tågen klockan 00.50 från Göteborg till Halmstad och klockan 01.10 från Göteborg till Malmö. 

Tågen kommer göra uppehåll enligt ordinarie tidtabell och kommer att stanna på Åsa station. När tåget ankommer till Falkenberg kommer buss linje 10 att avgå i anknytning till ankomsten.

De extrainsatta nattågen har tidigare varit mycket uppskattade och vi fortsätter därför att erbjuda extra trafik vid speciella tillfällen, för att du ska kunna komma hem på ett enkelt sätt.

Köp eventbiljett i vår mobilapp

Även denna gång kommer du kunna köpa en tur och retur eventbiljett i vår mobilapp. Med eventbiljetten köper du din biljett innan du åker upp till Göteborg och har då också returbiljetten fixad inför hemresan. Priset ligger på samma nivå som om du reser med reskassa. Sök efter ”Hallandstrafiken” i din appbutik för att ladda ner appen.

Starta appen, tryck på "Köp biljett *" i menyn (visa den genom att trycka på de tre strecken till vänster) där ser du " *EVENT " - klicka på den så kan du välja "Event 25/6 Coldplay" eller "Event 26/6 Coldplay" samt därefter avresekommun.