{"controller"=>"public/articles", "action"=>"show", "url"=>"kop-biljett-nu-res-senare"}

Köp biljett nu – res senare!

28 april 2017 | Nyheter

Från den 2 maj kommer du kunna förköpa din biljett i vår mobilapp. Att förbättra och utveckla vår app är ett pågående arbete, och efter att vi fått flera önskemål från våra kunder om att kunna köpa sin biljett före avgång, lanserar vi nu den möjligheten.

När du köper din biljett i appen kan du från den 2 maj välja mellan att aktivera din biljett direkt, eller att aktivera den senare. Om du väljer att aktivera biljetten senare går du bara in på biljetten och aktiverar den när det är dags att resa. Du kan också söka din resa och välja att köpa biljett för just den resan. Är det en framtida resa så aktiveras biljetten automatiskt 10 minuter innan avgång.

I samband med att vi lanserar förköpta biljetter i appen, förenklar vi också för er som vill resa flera tillsammans. Under pris och antal kan du nu välja att klicka i hur många ni är som ska resa, alternativt hur många Duo/familj-biljetter du vill köpa.

I mobilappen kan du betala din biljett med bankkort eller mot faktura, söka resa, se hållplats på karta och se avgångar från en hållplats. Du får alltid 10 procent rabatt när du köper biljett i appen inom Halland. Appen finns för nedladdning till iPhone och Android. Sök på ”Hallandstrafiken” i din app-butik. 

 

Läs mer om vår mobilapp och hur du köper biljett »