{"controller"=>"public/articles", "action"=>"show", "url"=>"sommartidtabell-19-juni"}

Sommartidtabell från 19 juni

09 juni 2017 | Nyheter

Från och med den 19 juni gäller sommartidtabell i Halland. I samband med övergången till sommartidtabell tillkommer även en del förändringar i trafiken.  

Hallandstrafiken arbetar kontinuerligt med att utveckla trafiken och justerar efter de önskemål som kommer in till oss. Vi strävar efter att förbättra trafiken så att fler ska kunna åka med oss och omfördelar tillgängliga resurser utifrån bäst nytta för flest hallänningar.

Kontrollera din resa

Kom ihåg att kontrollera hur din resa påverkas innan den 19 juni. Du kan söka din resa antingen i reseplaneraren här på hemsidan eller i vår app. Om du brukar resa med en specifik linje kan du ladda ner din tidtabell här.

Du kan även besöka någon av våra kundservicebutiker där vi gärna hjälper dig eller ringa vårt kundcenter på telefon 0771-33 10 30.

Förändringar från 19 juni

Halmstad

Linje 31 (Eurostop-Vallås Centrum): Kommer gå via Stormgatan även på lördagar och söndagar, eftersom vi ser ett ökat resebehov då det finns både arbetsplatser och besöksmål i närheten.

Linje 60 & 70: Linjerna får tidigare trafik på helger. Förändringen görs för att fler reser på sträckan och behovet har blivit större.

Linje 316 (Halmstad-Åled-Sennan-Oskarström): Utökas med ytterligare en tur på söndagar, som avgår klockan 7.28 från Halmstad.

Varberg

Viskadalsbanan: Under sommaren kommer vi sätta in fler tågavgångar mellan Varberg och Borås på helgerna. Utökningen görs för att möta ett ökat resande på sträckan under sommarmånaderna.

Vi rekommenderar att du kontrollerar din tidtabell inför den 19 juni, då det även kan förekomma mindre tidsjusteringar på andra linjer.