{"controller"=>"public/articles", "action"=>"show", "url"=>"tall-ships-races-ater-i-halmstad"}

The Tall Ships Races åter i Halmstad

19 juni 2017 | Nyheter

Fredag till måndag, den 30 juni till 3 juli, kommer Halmstads hamn vara fylld med skolfartyg och marina fartyg i alla dess former då den internationella havskappsseglingen The Tall Ships Races kommer till Halmstad. Det blir en folkfest fylld av musik, mat och upplevelser för alla åldrar.

Köp enkelt eventbiljett i vår mobilapp

Under The Tall Ships Races kan du snabbt och enkelt köpa en eventbiljett i vår mobilapp, för att ta dig till och från Halmstad eller resa inom Halmstad under dagen.

Bor du utanför Halmstad kommun (i Varberg, Falkenberg, Hylte eller Laholm) köper du biljetten innan du reser in till Halmstad och kan sedan åka hem på samma biljett på kvällen, samt resa inom Halmstad under dagen. Bor du i Halmstad kommun kan du välja att köpa eventbiljett som gäller hela dagen inom Halmstad kommun. Eventbiljetten gäller för fritt resande till och med klockan 04.00 den dagen du köpt biljetten. 

Sök efter ”Hallandstrafiken” i din appbutik för att ladda ner appen.

Starta appen, tryck på "Köp biljett *" i menyn (som du får fram genom att trycka på de tre strecken längst upp till vänster). Där ser du " *EVENT " - klicka på den så kan du välja "Tall Ships Races" samt därefter avresekommun. 

*Eventbiljetten gäller för fritt resande under den angivna tidsperioden och i det geografiska området till och med klockan 04.00.

Utökad busstrafik

Under evenemanget utökar vi busstrafiken och sätter in fler bussturer både i stadstrafiken och i regionbusstrafiken. Detta för att underlätta dina möjligheter att på ett smidigt sätt kunna ta dig in till Halmstad och till evenemangsområdet mellan den 30 juni till 3 juli.

Vi har satt in tätare avgångar på linjerna från Vallås, Fyllinge och Norra Andersberg/Karlstorp. Linjerna mot Brogård/Rotorp och Frennarp/Kärleken får några extra turer på kvällen. Utöver detta kommer avgångarna på flertalet regionbussar att utökas till och från Halmstad.

Sök i reseplaneraren för att planera din resa till evenemanget, eller använd vår mobilapp. För att ladda ner appen söker du efter "Hallandstrafiken" i din app-butik. 

Vi kommer även vara på plats på området för att bland annat sälja biljetter och svara på frågor. Vi är på plats på området fredag till söndag från klockan 15.

Vi kommer även att sälja biljetter på området.

Läs mer om eventet på tallshipsraceshalmstad.se »