Din sökning gav inga träffar, försök med ett annat sökord.

Biljetter och priser

Oavsett om du reser ofta, ibland eller bara någon gång då och då så har vi en biljettyp som passar dig. Vi har vanliga enkelbiljetter, 24 timmars-biljetter, resekort och mycket mer. Vad som passar dig bäst beror på dina resvanor.

Vill du ha ett resekort köper du själva kortet första gången i våra kundservicebutiker, hos återförsäljarna, ombord på bussen eller här på hemsidan under mina sidor. Därefter kan du återladda resekortet även i biljettautomaterna eller på mina sidor

Din biljett köper du antingen i våra kundservicebutiker, i våra biljettautomater, via vår mobilapp eller hos våra återförsäljare. Du kan också köpa din biljett ombord på bussarna i Halland, men tänk på att bussarna endast accepterar bankkort och Hallandstrafikens resekort. 

Biljetter som säljs i vårt biljettsystem har en på biljetten bestämd giltighetstid istället för avgångstid. Det innebär att du kan välja att resa när du vill inom giltighetstiden. Du köper därför alltid din biljett i samband med din resa. Vill du hellre ha en förköpt biljett till en specifik avgång kan du boka din resa i våra kundservicebutiker eller på oresundstag.se.

Vi har delat upp länet i zoner, vilket innebär att ju fler zoner du korsar desto mer kostar din resa. Vid resa med period i Falkenberg och Halmstads kommun betalar du bara för en zon. Läs mer om zoner.  

Nedan finner du de olika biljettyper som vi erbjuder, uppdelade på för dig som reser ofta och för dig som reser sällan, samt för er som är många. Du hittar även information om var du kan köpa din biljett och priser för de olika alternativen. 

För att öppna en sida trycker du på rubriken.