Fortsatta tekniska störningar som påverkar serviceresor till söndag kväll

UPPDATERING onsdag kl: 16:30:
Inget nytt! De tekniska störningarna är inte åtgärdade och prognosen för normal trafik ligger kvar till på söndag kväll. Störningen påverkar sjukresor, färdtjänst och skolskjuts med taxi. Vi fortsätter därför att vädja till alla som har en serviceresa (sjukresa, färdtjänst eller skolskjuts) med taxi som inte måste genomföras just nu, att om möjligt ta den resan vid ett senare tillfälle. Ingen trafik är inställd och de allra flesta serviceresorna kommer att kunna genomföras, men med förseningar. Det är en omfattande teknisk störning hos en underleverantör, orsakad av en riktad IT-attack som påverkar datakommunikationen till taxibilarna.

Vad söker du?

  • Lättläst
  • Översätt

Nyheter

22 april 2022 | Nyheter

Behöver du verkligen ett nytt plastkort?

Tillsammans behöver vi minska vår klimatpåverkan. Varje år delar vi ut 55 000 nya plastkort. Det känns som onödigt mycket plast. För att bli mer hållbara och för att undvika att korten blir en förbrukningsvara, kommer vi från den 1 maj ta 50 kr betalt för nya plastkort. 

Självklart kan du återanvända ditt nuvarande kort för nya biljettköp. Var rädd om det så du slipper köpa ett nytt kort nästa gång du köper nya biljetter. Om ditt kort blir skadat får du självklar ett nytt kostnadsfritt.

Vill du börja använda appen i stället? 

I appen kan du köpa alla våra biljetter och du får alltid det bästa priset. Du kan även söka din resa, hitta din hållplats och din tidtabell.

Kom in till en av våra kundservicebutiker eller ring oss, så hjälper vi dig.