Fortsatta tekniska störningar som påverkar serviceresor till söndag kväll

UPPDATERING onsdag kl: 16:30:
Inget nytt! De tekniska störningarna är inte åtgärdade och prognosen för normal trafik ligger kvar till på söndag kväll. Störningen påverkar sjukresor, färdtjänst och skolskjuts med taxi. Vi fortsätter därför att vädja till alla som har en serviceresa (sjukresa, färdtjänst eller skolskjuts) med taxi som inte måste genomföras just nu, att om möjligt ta den resan vid ett senare tillfälle. Ingen trafik är inställd och de allra flesta serviceresorna kommer att kunna genomföras, men med förseningar. Det är en omfattande teknisk störning hos en underleverantör, orsakad av en riktad IT-attack som påverkar datakommunikationen till taxibilarna.

Vad söker du?

  • Lättläst
  • Översätt

Nyheter

26 september 2022 | Nyheter

Extra nattåg efter konsert med Bob Dylan i Göteborg

Vi sätter in extra nattåg efter Bob Dylans konsert på Scandinavium i Göteborg den 29 september. Detta för att du ska kunna komma hem efter konserten på ett enkelt sätt.

Det extrainsatta Öresundståget avgår från Göteborg kl. 00.10 och ankommer i Halmstad kl. 01.21. Tåget kommer göra uppehåll i Mölndal, Kungsbacka, Åsa, Varberg och Falkenberg på vägen. När tåget ankommer till Falkenberg kommer busslinje 1 att avgå i anknytning till ankomsten.

Vi rekommenderar en 24-timmarsbiljett till våra kunder som ska resa med tåg till och från konserten.