Nominering till prestigepris

24 augusti 2018 | Nyheter

Den mottogs väldigt bra av publiken och fick många och fina lovord. Nu har förra årets förarfilm också uppmärksammats av den svenska reklambranschen. Den 7 november utses vinnarna av det prestigefyllda Publishingpriset, på Berns i Stockholm. Hallandstrafikens film om och med förarna är en av finalisterna och är nominerad i kategorin ”Filmer som marknadsför tjänster”, tillsammans med fyra andra filmer.

 

-Det känns fantastiskt kul bara att vara nominerad, både för oss och för våra förare, säger Yasmine Möllerström Henstam, kommunikationschef på Hallandstrafiken och den som kläckte idén till filmen.

-Vi kände att förarna är en så viktig del av vårt kundmöte att vi verkligen ville uppmärksamma deras insatser och visa lite av deras vardag, säger Yasmine.

Filmen har gått bland annat i Tv4 och på bio i Halland. Den har mötts med många ”gilla” och mycket värme.
-Responsen har varit jättebra och nomineringen till det här priset blir ju ytterligare ett kvitto på det, säger Yasmine. Publishingpriset är en årlig jurybedömd tävling för filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker. Priset har funnits i olika former sedan 1990. Publishingpriset, som är fristående från branschens organisationer, är en heltäckande kommunikationstävling.
Källa: Publishingpriset,  www.publishingpriset.org