Fortsatta tekniska störningar som påverkar serviceresor till söndag kväll

UPPDATERING onsdag kl: 16:30:
Inget nytt! De tekniska störningarna är inte åtgärdade och prognosen för normal trafik ligger kvar till på söndag kväll. Störningen påverkar sjukresor, färdtjänst och skolskjuts med taxi. Vi fortsätter därför att vädja till alla som har en serviceresa (sjukresa, färdtjänst eller skolskjuts) med taxi som inte måste genomföras just nu, att om möjligt ta den resan vid ett senare tillfälle. Ingen trafik är inställd och de allra flesta serviceresorna kommer att kunna genomföras, men med förseningar. Det är en omfattande teknisk störning hos en underleverantör, orsakad av en riktad IT-attack som påverkar datakommunikationen till taxibilarna.

Vad söker du?

  • Lättläst
  • Översätt

Nyheter

08 oktober 2019 | Nyheter

Reflexsnurran

Syns du i mörkret?

Nu när det börjar bli mörkt kan det vara svårt att synas i trafiken. Använd reflex för att hjälpa andra trafikanter att se dig.

Detta gäller även på hållplatsen! Det kan vara svårt för föraren att se i mörkret. Med en reflex kan du lätt göra föraren uppmärksam om att det står någon där.

Vissa dåligt belysta hållplatser är dessutom utrustade med en reflexsnurra. Dra igång den i god tid när du ser ljuset av bussen. Då skapar du ett blinkande reflexljus som gör föraren uppmärksam på att någon står vid hållplatsen.