Fortsatta tekniska störningar som påverkar serviceresor till söndag kväll

UPPDATERING onsdag kl: 16:30:
Inget nytt! De tekniska störningarna är inte åtgärdade och prognosen för normal trafik ligger kvar till på söndag kväll. Störningen påverkar sjukresor, färdtjänst och skolskjuts med taxi. Vi fortsätter därför att vädja till alla som har en serviceresa (sjukresa, färdtjänst eller skolskjuts) med taxi som inte måste genomföras just nu, att om möjligt ta den resan vid ett senare tillfälle. Ingen trafik är inställd och de allra flesta serviceresorna kommer att kunna genomföras, men med förseningar. Det är en omfattande teknisk störning hos en underleverantör, orsakad av en riktad IT-attack som påverkar datakommunikationen till taxibilarna.

Vad söker du?

  • Lättläst
  • Översätt

Nyheter

06 mars 2019 | Nyheter

Tågstopp på västkustbanan vecka 14 och 15

När Trafikverket gör underhållsarbeten på västkustbanan mellan Varberg och Falkenberg stoppas all tågtrafik dagtid under vecka 14 (1-5/4) och vecka 15 (8-12/4 ), mellan kl 09:00-15:00. Buss ersätter mellan Varberg och Falkenberg. Sök resan på hallandstrafiken.se för att se hur resan påverkas. Räkna med längre restid.

Alla tåg mellan Varberg- Falkenberg och omvänt, är inställda alla vardagar mellan kl 09:00-15:00 i vecka 14 och 15, dvs 1-5 april och 8-12 april. Tågen från Göteborg stannar och vänder i Varberg och tågen söderifrån stannar och vänder i Falkenberg.

Buss ersätter på sträckan Varberg- Falkenberg och omvänt. I Falkenberg ansluter linje 10 till ersättningsbussarna (tidtabell linje 10).
Räkna med längre restid!

Här hittar du den kompletta tidtabellen för ersättningsbussarna.