Fortsatta tekniska störningar som påverkar serviceresor till söndag kväll

UPPDATERING onsdag kl: 16:30:
Inget nytt! De tekniska störningarna är inte åtgärdade och prognosen för normal trafik ligger kvar till på söndag kväll. Störningen påverkar sjukresor, färdtjänst och skolskjuts med taxi. Vi fortsätter därför att vädja till alla som har en serviceresa (sjukresa, färdtjänst eller skolskjuts) med taxi som inte måste genomföras just nu, att om möjligt ta den resan vid ett senare tillfälle. Ingen trafik är inställd och de allra flesta serviceresorna kommer att kunna genomföras, men med förseningar. Det är en omfattande teknisk störning hos en underleverantör, orsakad av en riktad IT-attack som påverkar datakommunikationen till taxibilarna.

Vad söker du?

  • Lättläst
  • Översätt

Nyheter

30 september 2019 | Nyheter

Utökat och justerat till och från Ullared

När Gekås ändrar öppettiderna under hösten och inför julen, så behöver både personalen och kunderna kunna ta bussen till och från Ullared. Så nu är tidtabellen uppdaterad efter Gekås förändrade öppettider.
-Förändringen gäller från den 26 september till och med den 23 december. Under den perioden har Gekås öppet till kl. 22 alla torsdagar, fredagar och lördagar, säger Peter Gyllander på Hallandstrafiken.

Det är två turer som tillkommit i tidtabellen, en tur mitt på dagen och en sen kvällstur, till och från Ullared både från Varberg och Falkenberg. De här avgångarna är anpassade efter personalens arbetstider och förstås kundernas shopping.
-Sök alltid resan i Reseplaneraren i appen eller på hemsidan för att se vilken avgång som passar bäst, säger Peter Gyllander.
Ordinarie kort och biljetter precis som vanligt.