Fortsatta tekniska störningar som påverkar serviceresor till söndag kväll

UPPDATERING onsdag kl: 16:30:
Inget nytt! De tekniska störningarna är inte åtgärdade och prognosen för normal trafik ligger kvar till på söndag kväll. Störningen påverkar sjukresor, färdtjänst och skolskjuts med taxi. Vi fortsätter därför att vädja till alla som har en serviceresa (sjukresa, färdtjänst eller skolskjuts) med taxi som inte måste genomföras just nu, att om möjligt ta den resan vid ett senare tillfälle. Ingen trafik är inställd och de allra flesta serviceresorna kommer att kunna genomföras, men med förseningar. Det är en omfattande teknisk störning hos en underleverantör, orsakad av en riktad IT-attack som påverkar datakommunikationen till taxibilarna.

Vad söker du?

  • Lättläst
  • Översätt

Nyheter

12 januari 2022 | Nyheter

Vi stänger bussarnas framdörrar

Med anledning av den ökade smittspridningen av Corona och Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer stänger vi imorgon, den 13 januari, tillfälligt framdörrarna på våra bussar.

Att stänga framdörrarna är en tillfällig åtgärd för att säkra våra förares arbetsmiljö. Det är viktigt för att vi ska kunna upprätthålla trafiken för er som måste kunna resa med oss.

Det är fortfarande några få bussar som har framdörren öppen, eftersom förutsättningarna ser olika ut. Så var uppmärksam på om det sitter en hänvisning till bakdörren på bussens framdörr.

Kom ihåg att köpa och aktivera din biljett

Från och med imorgon, den 13 januari, behöver du som reser med oss ha en giltig och aktiverad biljett innan du stiger på bussen. Du köper enklast din biljett i vår app. Ladda ner den här »

Du kan även köpa och aktivera din biljett i våra biljettautomater, Mitt konto, kundservicebutiker och hos våra återförsäljare. Läs mer här om våra försäljningsställen »

Kan du inte köpa din biljett i vår app eller bor du kanske långt ifrån en fysisk försäljningskanal? Då kan du köpa en tillfällig enkelbiljett »

Tänk på att visa omtanke

Det är viktigt att vi alla hjälps åt för att begränsa smittspridningen. Försök undvika att resa i rusningstid om du har möjlighet. Du ansvarar själv för att ha med dig och använda munskydd när du reser och det är mycket folk. Mot uppvisande av biljett kan du kostnadsfritt hämta ut ett munskydd i någon av våra butiker. 

Kom ihåg att hålla avstånd och visa hänsyn när du reser med oss. Framför allt vid på-och avstigning.

Mer information om Hallandstrafiken och Corona hittar du här »