Vinnare av Årets nyhetsrum

27 januari 2017 | Nyheter, Press

Vinnarna av Årets Nyhetsrum 2016 är äntligen utsedda och vi på Hallandstrafiken firar idag att vi vann guld inom branschkategorin Transport. Priset delas ut till de företag som bäst nyttjat sina nyhetsrum, där man bland annat tittat närmare på frekvens, multimedia, användande av relaterat material och taggar samt vilka som lyckats bäst med att nå ut.

Motiveringen för utmärkelsen löd:

"Nyheterna är alltid snyggt paketerade med genomtänkta bilder och länkar. Med fokus på samhällsinformation så har vinnaren gjort sitt yttersta för att engagera sin målgrupp, vilket de också lyckats med.”

Vi är naturligtvis mycket glada över utmärkelsen och ser det som ett viktigt kvitto på att vårt arbete under det senaste året med Mynewsdesk går i rätt riktning. Hallandstrafiken har under det senaste året arbetat mer aktivt med att lägga ut nyheter, som ett led i att värna om en bra kontakt med pressen i vår del av landet. Vi är nu än mer sporrade att fortsätta att utveckla detta arbete under det kommande året. 

Mynewsdesk har vi möjligheten att nå ut med våra egna nyheter. Vi lägger som tidigare ut pressmeddelanden vid stora händelser, men arbetar även mer aktivt med nyheter av olika slag.