Fortsatta tekniska störningar som påverkar serviceresor till söndag kväll

UPPDATERING onsdag kl: 16:30:
Inget nytt! De tekniska störningarna är inte åtgärdade och prognosen för normal trafik ligger kvar till på söndag kväll. Störningen påverkar sjukresor, färdtjänst och skolskjuts med taxi. Vi fortsätter därför att vädja till alla som har en serviceresa (sjukresa, färdtjänst eller skolskjuts) med taxi som inte måste genomföras just nu, att om möjligt ta den resan vid ett senare tillfälle. Ingen trafik är inställd och de allra flesta serviceresorna kommer att kunna genomföras, men med förseningar. Det är en omfattande teknisk störning hos en underleverantör, orsakad av en riktad IT-attack som påverkar datakommunikationen till taxibilarna.

Vad söker du?

  • Lättläst
  • Översätt

Nyheter

29 juni 2022 | Nyheter

Wheels & Wings Falkenberg 15–16 juli

Fredagen den 15 juli till lördagen den 16 juli är Wheels & Wings tillbaka i Falkenberg. Då samlas veteranfordon och flygplan i Falkenberg. Cruisingen går igenom centrum, vilket gör att busstrafiken kommer ledas om. 

Alla bussar som kör i centrum får nya körvägar och flera hållplatser kommer dras in från kl. 17 till trafikdygnets slut. Busstrafiken kommer utgå från bussterminalen och inga bussar kommer gå vid Stortorget. 

Sök din resa i reseplaneraren i appen eller här på hemsidan » 
Du kan också läsa mer på vår Trafikinformationssida »

Var ute i god tid

Tänk på att vara ute i god tid, då resan kommer ta längre tid. Speciellt om du ska resa med linje 1 och har ett tåg att passa. Då rekommenderar vi att du tar en tidigare buss än vanligt.

Ska du besöka Falkenberg under denna helg?

Om du kommer till Falkenberg med tåg under denna helg, kanske för att besöka eventet, tar du linje 1 från stationen in till bussterminalen. Linje 1 möter upp alla tåg som kommer in till Falkenberg. Även denna linje kan påverkas av eventet, men den kommer dyka upp i nära anslutning till tåget.