Din sökning gav inga träffar, försök med ett annat sökord.

Biljetter, resekort och priser

Under rådande omständigheter hänvisar vi er till sidan om Corona för information om vad som gäller under Coronakrisen. 

 

Oavsett om du reser ofta, ibland eller bara någon gång då och då så har vi en biljettyp som passar dig.

Vill du ha ett resekort skaffar du det första gången i våra kundservicebutiker, hos återförsäljarna, på Mina sidor eller ombord på bussen. Resekortet är kostnadsfritt och du väljer själv vad du vill ladda kortet med. 

Din biljett köper du antingen i våra kundservicebutiker, i våra biljettautomater, i vår app eller hos våra återförsäljare. Du kan också köpa din biljett ombord på bussarna i Halland, men tänk på att bussarna endast accepterar bankkort och Hallandstrafikens resekort. 

Vi har delat upp länet i zoner, vilket innebär att ju fler zoner du korsar desto mer kostar din resa. Vid resa med periodkort helt inom Falkenbergs, Halmstads eller Varbergs kommun betalar du bara för en zon, vilket beror på att respektive kommun subventionerar periodkort med giltighet helt inom kommunen. Alla kommuner har möjlighet att välja liknande lösningar, det är med andra ord upp till varje kommun hur man väljer att göra här.  Läs mer om zoner.  

Nedan finner du de olika biljettyper som vi erbjuder, uppdelade på "för dig som reser ofta" och "för dig som reser sällan", samt "för er som är många". Du hittar även information om var du kan köpa din biljett och priser för de olika alternativen. 

För att öppna en sida trycker du på rubriken.