Vad söker du?

  • Lättläst
  • Översätt

Resa med gammalt periodkort

För dig som reser med gammalt periodkort

Har du ett periodkort eller ett årskort kan du fortsätta resa på det till giltighetstiden gått ut, även efter den 15 februari. Men tänk på att ta med dig ett inspektionskvitto, som du kan få ut i våra kundservicebutiker.

Har du biljetter som inte är aktiverade på ditt gamla resekort kommer du inte kunna aktivera dessa från den 15 februari. Det går heller inte att göra i de nya biljettautomaterna, som börjar bytas ut redan den 8 februari. Kom då in till någon av våra kundservicebutiker, så hjälper vi dig.

Du som är årskortskund får gärna komma in till någon av våra kundservicebutiker, så hjälper vi dig in i det nya systemet på ett förmånligt sätt. Erbjudandet innebär att du som har ett årskort kan flytta över dina kvarvarande månader till appen istället. Du får då så många 30 dagarsbiljetter som du har månader kvar. Har du en påbörjad månad får du en helt ny månad vid bytet. 

Har du ett seniorkort kan du fortsätta att resa på det ett tag till. Eftersom kortet har ett speciellt utseende visar du bara upp det för föraren eller kontrollanten.

Borttappat kort (gamla resekortet)

Återköp

Resevillkor gamla sortimentet