Sommarbiljetten i appen

Sommarbiljetten finns i vår nya app, som du enkelt laddar ner på Google Play eller App Store. 

I vårt nya sortiment gäller student- och ungdomsrabatterna på alla biljetter.
Ungdomar har 40 procent rabatt och studenter 25 procent rabatt. Och det gäller såklart för Sommarbiljetten också.

Pris:
Vuxen: 675 kr
Ungdom: 405 kr 
Student: 506,25 kr 

 

 

 

 

Sommarbiljetten på resekortet

För dig som saknar en smartphone, finns möjligheten att få Sommarbiljetten på ett resekort. Du kan köpa Sommarbiljetten på resekortet i kundservicebutikerna och hos våra återförsäljare i Halland (ej Göteborg).

Den 1 juni skulle vi ju sluta sälja resekort – och börja sälja ett nytt plastkort som funkar i nya systemet. Så kommer det inte att bli. Vi har nämligen stött på tekniska problem. Därför fortsätter vi att sälja Sommarbiljetten på vårt gamla resekort i sommar – med det gamla sortimentets villkor och rabatter. Ungdomsrabatten densamma, 40 procent. Men för att få studentrabatten måste du köpa Sommarbiljetten i appen. 

 

Pris:
Vuxen: 675 kr
Ungdom: 405 kr

 

Viktigt! Kom ihåg att ta med dig kvitto tillsammans med Sommarbiljetten på resekortet. Det behöver du visa upp vid viseringen när de gamla biljettläsarna byts ut. 

 

 

Låna ut Sommarbiljetten 

Om du vill låna ut din Sommarbiljett måste du ha biljetten på ett plastkort. Det är dessvärre inte möjligt att låna ut biljetten via appen. 

 

Återlösen 

Det går bra att återlösa din biljett innan dess giltighetstid, det vill säga innan den 15 juni. Sommarkortet återlöses inte under perioden
15 juni – 15 augusti.