Du kan ladda hem din tidtabell i appen, men även se realtid - när bussen faktiskt kommer.

Tidtabeller i appen

 

Skicka efter mobilappen

Skriv in ditt mobilnummer och klicka på knappen Beställ, så skickar vi ett SMS med länk till appen.
 

 

 

Vår app finns tillgänglig för iPhone och Andorid, sök efter Hallandstrafiken i respektive butik så hittar du den.

Du kan också skicka ett sms med texten ”HLT” till 0730 – 125 250 så får du en länk för enkel nedladdning.

 

Välj tidtabell

Tryck på plusknappen och leta upp den tidtabell du är intresserad av, de är utformade på samma sätt som de tryckta tabellerna var. Appen visar dig aktuella tider genom att rödmarkera inaktuella tidtabeller. Klickar du på en sådan kommer appen fråga om du hellre vill visa den senaste varianten. Gör den inte det får du ladda ner en ny version genom att återigen trycka på plusknappen och välja din linje.

Vill du ta bort en tidtabell drar du fingret åt vänster på den raden med tabellen. Då kommer en knapp för att radera fram.

Tänk på att alla hållplatser inte listas i tidtabellerna, vill du se tider från din specifika hållplats använd Hållplatstider enligt nedan.

 

När kommer bussen?

Hållplatstider ger dig en samlad bild av samtliga avgående bussar från en hållplats och informerar dig om eventuella avvikelser och anmärkningar. Röda siffror innebär att bussen är för tidig eller för sen. En asterisk (*) framför linjenumret innebär att det finns en trafikhändelse som påverkar linjen. Om informationen inte stämmer beror detta oftast på att bussens GPS inte fungerar. Felanmäl det gärna här så åtgärdar vi det så fort vi kan.

Nu kan du även se var bussen befinner sig i appen. Klicka på pilen för att få fram bussens GPS-position på karta.