Vad söker du?

chat_bubble
Chatta med oss!
close

Nyheter

01 februari 2024 | Nyheter

Nu släpper vi två nya biljetter!

I november förra året inledde vi en dialog med några av våra resenärer för att förstå deras behov och önskemål bättre. Efter att ha mottagit feedback om att det behövdes fler biljettalternativ, är vi nu glada att kunna presentera två nya biljetter som vi kommer att testa under ett år, med start den 1 februari.

Våra resenärer gav oss värdefull input om behovet av ett biljettalternativ mellan 30-dagars- och 365-dagarsbiljetten, samt ett alternativ till 10x24-timmarsbiljetten med färre dagar eller längre giltighetstid. Vi har lyssnat och agerat. Efter bara tre månader kan vi nu presentera två nya biljetter som matchar dessa önskemål.

- Det känns positivt att kunna svara på våra resenärers behov på detta sätt. Det är viktigt för oss att ständigt sträva efter att förbättra vår service och göra resandet så bekvämt och enkelt som möjligt. Vi ser fram emot att höra vad våra resenärer tycker om de nya biljetterna, säger Julia Isaksson, Försäljningschef på Hallandstrafiken.

Den första nya biljetten är en 90-dagarsbiljett, för den som reser ofta. Biljetten innebär ett 10 procent billigare pris än om man köper tre 30-dagarsbiljetter. Den andra är en 5x24-timmarsbiljett, som inkluderar fem dygnsbiljetter att använda inom 30 dagar. Båda dessa biljetter finns att köpa i Hallandstrafikens app, och 90-dagarsbiljetten finns även i våra övriga försäljningskanaler.

Fakta:

90-dagarsbiljetten - För dig som reser ofta:

  • 10 procent billigare än tre 30-dagarsbiljetter.
  • Kan köpas för resor i Hallandstrafikens 8 zoner och till Västtrafiks område. 
  • Finns att köpa i appen och våra övriga försäljningskanaler.

5x24-timmarsbiljetten - För dig som reser ibland:

  • 5 st dygnsbiljetter att använda inom 30 dagar.
  • Från 240 kr.
  • Kan köpas för resor i Hallandstrafikens 8 zoner.
  • Finns att köpa i appen.

 

Vad kostar biljetterna? 

Priset för just din biljett beror på hur långt du vill åka. Se alla våra priser här. 

Logotyp Region Halland