Vad söker du?

SMHI har lagt en gul vädervarning för hårda vindar, under fredagen i stora delar av Halland. Så här bedöms fredagens kollektivtrafik påverkas:

Krösatåg: Inställda tåg Halmstad-Värnamo-Halmstad mellan kl. 04-16, när Trafikverket stänger järnvägen. Buss ersätter från starthållplats på tågets avgångstid.

Västtåg: Inställda Västtåg Varberg-Borås-Varberg under hela fredagen, när Trafikverket stänger järnvägen. Buss ersätter från starthållplats på tågets avgångstid.

Öresundståg: Ingen påverkan i nuläget.

Pågatåg:  Ingen påverkan i nuläget.

Stads- och regionbussarna i Halland:  Ingen eller bara liten påverkan i nuläget. 

Uppdaterad torsdag 22 februari kl. 22:12.

Visa all trafikinfo
chat_bubble
Chatta med oss!
close

Biljettkontroll

Så fungerar en biljettkontroll

Biljettkontrollanten kontrollerar att du som resenär har ett giltig biljett och det är ditt ansvar att se till att ha ett giltig biljett under hela resan. Om du inte har ett giltig biljett vid en biljettkontroll kan en biljettkontrollant skriva en tilläggsavgift, enligt lag (1977:67).

Vi vill erbjuda en så bra kollektivtrafik som möjligt, men det funkar bara om alla betalar för sin resa. Därför kommer du se fler biljettkontrollanter framöver. Din biljett gör att vi kan förbättra och utveckla kollektivtrafiken – för dig och alla andra.

Har du fått en tilläggsavgift och har synpunkter på denna, kan du överklaga direkt via vår webbplats: Anmäl synpunkt på tilläggsavgift.

Biljettkontroll ombord på buss

Biljettkontroll ombord på tåg

Logotyp Region Halland