Vad söker du?

SMHI har lagt en gul vädervarning för hårda vindar, under fredagen i stora delar av Halland. Så här bedöms fredagens kollektivtrafik påverkas:

Krösatåg: Inställda tåg Halmstad-Värnamo-Halmstad mellan kl. 04-16, när Trafikverket stänger järnvägen. Buss ersätter från starthållplats på tågets avgångstid.

Västtåg: Inställda Västtåg Varberg-Borås-Varberg under hela fredagen, när Trafikverket stänger järnvägen. Buss ersätter från starthållplats på tågets avgångstid.

Öresundståg: Ingen påverkan i nuläget.

Pågatåg:  Ingen påverkan i nuläget.

Stads- och regionbussarna i Halland:  Ingen eller bara liten påverkan i nuläget. 

Uppdaterad torsdag 22 februari kl. 22:12.

Visa all trafikinfo
chat_bubble
Chatta med oss!
close

Ersättningstrafik

Ibland blir det inte som man tänkt sig...

Då är det bra att vi snabbt kan få tag på bussar och annan ersättningstrafik så att du skall få en så trygg och säker ankomst till ditt mål, som du förtjänar. Men blir det ett oplanerat stopp någonstans blir det alltid lite oroligt. Eftersom den ena gången alltid skiljer sig från den andra är det alltid väldigt svårt att förutspå.

Har du råkat ut för ett stopp i trafiken är det viktigt att veta var man skall gå. Här i listan finns information om vad som gäller i varje stad.

Laholm

Halmstad C

Falkenberg

Varberg

Åsa

Landeryd

Kinnared

Torup

Oskarström

Veddige

Derome

Tofta

Kungsbacka, Hede, Mölndal och Göteborg

 

Tyvärr kan vi inte ta med cyklar ombord på ersättningsbussen vid planerad eller akut ersättningstrafik. Detta på grund av säkerhetsskäl. 

Logotyp Region Halland