Fortsatta tekniska störningar som påverkar serviceresor till söndag kväll

UPPDATERING onsdag kl: 16:30:
Inget nytt! De tekniska störningarna är inte åtgärdade och prognosen för normal trafik ligger kvar till på söndag kväll. Störningen påverkar sjukresor, färdtjänst och skolskjuts med taxi. Vi fortsätter därför att vädja till alla som har en serviceresa (sjukresa, färdtjänst eller skolskjuts) med taxi som inte måste genomföras just nu, att om möjligt ta den resan vid ett senare tillfälle. Ingen trafik är inställd och de allra flesta serviceresorna kommer att kunna genomföras, men med förseningar. Det är en omfattande teknisk störning hos en underleverantör, orsakad av en riktad IT-attack som påverkar datakommunikationen till taxibilarna.

Vad söker du?

  • Lättläst
  • Översätt

Borttappad biljett

När du tappat din biljett
 

Tappa bort-garanti

Om du registrerar ditt mobilnummer i vår app eller har ett användarkonto på Mitt konto där du har kopplat ditt kort, skyddas du av vår Tappa bort-garanti.
 

Hjälp, jag har tappat min mobil! 

Har du biljetter i appen och av någon anledning inte kan använda den kan du ladda ner appen i en annan mobil. Logga då in med det mobilnummer som du angav vid registreringen. Då kommer du åt dina biljetter. Har du inte tillgång till en annan mobiltelefon kan du välja att logga in på Mitt konto och koppla ett plastkort till din biljett. 
 

Hjälp, jag har tappat mitt plastkort! 

Har du tappat ditt plastkort kan du logga in på Mitt konto och flytta biljetten till ett nytt kort eller till appen.

Behöver du ett nytt tomt kort kan du köpa det för 50 kr i någon av våra kundservicebutiker eller återförsäljare