Vad söker du?

chat_bubble
Chatta med oss!
close

Vad säger våra kunder?

symbol för KollektivtrafikavtalNöjda företagskunder

Vi har företag i alla branscher och alla storlekar anslutna till våra lösningar. Företag som vill ge sina anställda en bra möjlighet att spara lite pengar. Som tänker lite extra på miljön då fler ställer bilen. Som får nöjda anställda - utan att det kostar företaget något.

Här kan du läsa vad några av våra kunder säger.


 

 

 

"Användandet av bil har minskat vilket är positivt"

Krook & Tjäder är ett av Nordens största arkitektkontor med ca 300 medarbetare runt om i Sverige och Norge. Karin Nordenfelt arbetar som administratör på Krook & Tjäder och menar att personalen är nöjda med upplägget och att de slipper lägga ut pengar privat. De som har årskort tycker det är bra att de inte behöver ligga ute med en stor summa direkt för årskort utan att det görs ett avdrag på lönen.

"Det är smidigt att kunna samla allt på en faktura. Bra för oss när vi ska redovisa hållbarhet och även bra för medarbetaren som inte behöver lägga ut pengar privat vid resor i tjänsten. Dessutom har användandet av bil minskat, vilket är positivt" säger Karin Nordenfelt. 

Läs mer om hur Hallandstrafiken hjälper Krook & Tjäder. 

 


 

"Att resa kollektivt är helt i linje med företagets hållbarhetstänk"

”Vi främjar kollektivt resande och informerar våra anställda kring möjligheterna, både via vårt intranät och i nyanställningsskedet, säger Annette Andersson, HR-specialist på Länsförsäkringar Halland”.

Med lösningen Allpay har anställda som reser mycket möjlighet att resa grönt i tjänsten. De kan köpa biljetter i appen och när de betalar väljer de Allpay som betalmetod, på så sätt slipper de alla utlägg, kvitton och reseräkningar. Allt hamnar på en månadsfaktura, tillsammans med en miljörapport som visar hur mycket koldioxid de sparat. ”Vi gillar Allpay, det är flexibelt och mindre administration, menar Annette.”

Länsförsäkringar erbjuder även sina anställda periodbiljetter, som dras på lönen.

”Personalerbjudandet för resor till och från arbetet har varit mycket uppskattat bland våra medarbetare som pendlar. Att ta den lilla summan per månad är mer hanterbart för den enskilda och ingen extra kostnad för företaget, förklarar Annette”

 


 

 

 

"Det är så populärt och ekonomiskt hållbart"

”Vårt samarbete fungerar riktigt bra. Imponerande snabb svarstid och smidig fakturahantering, säger Karin Axelsson, Biträdande personalchef på Varbergs Sparbank.”

Karin är väldigt glad över att de kan erbjuda tjänsten Personalerbjudande till sina medarbetare, som en möjlighet att ta sig till och från jobbet. Det är en naturlig tjänst för dem att erbjuda, eftersom de driver hållbarhetstänket från A-Ö, genom hela företaget. Medarbetarna kan alltså välja att få en periodbiljett, som sedan dras på lönen. På så vis kan medarbetaren spara mycket pengar, utan att det kostar något för Varbergs Sparbank.

”Tågpendlingen är det som är överrepresenterat. Det är så populärt och ekonomiskt hållbart. Och appen är toppen", tycker Karin.

 


 

 

 

"Det är skönt och avkopplande att inte köra varje dag"

Ulrika Winroth, HR chef på Falkenbergs Sparbank, kände till möjligheten att erbjuda årskort till sina medarbetare sedan tidigare, men det var först när hon pratade med Hallandstrafikens företagssäljare Marie Skoglund som hon förstod vilket bra upplägg det var för medarbetaren.

"Det är en del i vårt hållbarhetsarbete, där vi vill bidra till både hållbara medarbetare och miljö. Många har insett att det är skönt och avkopplande att inte köra varje dag samt givetvis att det är ett billigare alternativ än att köra själv. Man är tacksam för möjligheten att inte behöva lägga ut för hela årskortet direkt och att det på ett enkelt sätt hanteras via månatliga löneavdrag."

"På ett enda år minskade avtrycket från pendling med hela 20% och anledningen till detta är att allt fler pendlar med kollektivtrafik, elbil eller cykel. Jag har dock inga siffor på hur mycket som beror på varje del."

Läs mer om hur samarbetet ser ut här. 

 

Vill du veta mer om våra företagslösningar?

Skriv in dina uppgifter så kontaktar vi dig.

 

Logotyp Region Halland