Fortsatta tekniska störningar som påverkar serviceresor till söndag kväll

UPPDATERING onsdag kl: 16:30:
Inget nytt! De tekniska störningarna är inte åtgärdade och prognosen för normal trafik ligger kvar till på söndag kväll. Störningen påverkar sjukresor, färdtjänst och skolskjuts med taxi. Vi fortsätter därför att vädja till alla som har en serviceresa (sjukresa, färdtjänst eller skolskjuts) med taxi som inte måste genomföras just nu, att om möjligt ta den resan vid ett senare tillfälle. Ingen trafik är inställd och de allra flesta serviceresorna kommer att kunna genomföras, men med förseningar. Det är en omfattande teknisk störning hos en underleverantör, orsakad av en riktad IT-attack som påverkar datakommunikationen till taxibilarna.

Vad söker du?

  • Lättläst
  • Översätt

Tillgänglighet

Allt om tillgänglighet

Hallandstrafikens mål är att alla ska känna att det är enkelt, tryggt och bekvämt att resa med oss. Vi arbetar därför kontinuerligt med att utveckla och förbättra vår trafik och våra fordon. Detta för att kollektivtrafiken ska vara tillgänglig för alla, även för dig som har någon form av funktionsnedsättning.

I menyn till höger hittar du information om tillgängligheten på våra bussar och tåg, tillgängligheten på våra stationer, stationsledsagning och medföljare, samt information om digital tillgänglighet.

Det ska vara enkelt,
tryggt och bekvämt att resa med oss!