Vad söker du?

chat_bubble
Chatta med oss!
close

Personalerbjudande

Ett erbjudande till personalen som alla tjänar på

Att ge din personal chansen att köpa kollektivtrafikbiljetter via företaget är en ovanligt smart idé. Det är bra för miljön, eftersom fler väljer bort bilen. Det är bra för de anställda som sparar pengar. Och det är bra för dig, som får ännu gladare anställda – utan att det kostar företaget någonting. Alla tjänar på ett personalerbjudande! Ja, alla förutom bensinbolagen då.

Årsbiljetten ger en lägre månadskostnad än 30-dagarsbiljetter. Det är hela hemligheten bakom personalerbjudandet. Genom att företaget köper årsbiljetter som de anställda sedan betalar av på lönen, kan dina anställda spara mycket pengar. Se jämförelsen här »

Därför är personalerbjudandet en riktigt bra deal: 

Ikon för plånbokBilligare. Vid köp av en årsbiljett via personalförmån får man 3,5 månader på köpet. Det är en riktigt bra deal! 

Ikon för smidigtSmidigt. Kostnaden dras automatiskt som ett nettolöneavdrag från din lön varje månad vilket gör att du inte behöver lägga ut hela summan på en gång.

Ikon för tidMer tid till annat. Använd din tid i kollektivtrafiken till att göra något du tycker om. Läs en bok, lyssna på en podd, kolla serier eller bara njut av en kopp morgonkaffe.

Företagsportalen

Är du ansvarig för ditt företag? Klicka här för att registrera ditt företag »

 

 

Kontakta oss så berättar vi mer!

Så här beställer du årsbiljetter till dina anställda

Logotyp Region Halland