Fortsatta tekniska störningar som påverkar serviceresor till söndag kväll

UPPDATERING onsdag kl: 16:30:
Inget nytt! De tekniska störningarna är inte åtgärdade och prognosen för normal trafik ligger kvar till på söndag kväll. Störningen påverkar sjukresor, färdtjänst och skolskjuts med taxi. Vi fortsätter därför att vädja till alla som har en serviceresa (sjukresa, färdtjänst eller skolskjuts) med taxi som inte måste genomföras just nu, att om möjligt ta den resan vid ett senare tillfälle. Ingen trafik är inställd och de allra flesta serviceresorna kommer att kunna genomföras, men med förseningar. Det är en omfattande teknisk störning hos en underleverantör, orsakad av en riktad IT-attack som påverkar datakommunikationen till taxibilarna.

Vad söker du?

  • Lättläst
  • Översätt

Fritidsbiljetten

Biljetten för dig som vill resa utanför skoltiden

Fritidsbiljetten är en biljett för dig som vill resa kollektivt utanför tiden för din vanliga skolbiljett. Den gäller även på Öresundståget, vilket betyder att du kan resa med all vår trafik efter plugget.

Vårterminen 2023 är Fritidsbiljetten giltig från 24 december 2022 till och med 14 juni 2023.

Höstterminen 2022 är Fritidsbiljetten giltig från 15 augusti. 

Fritidsbiljetten kostar 692 kr.

 

Så här funkar fritidsbiljetten

  • Biljetten gäller för dig som är under 20 år. 
  • Du kan resa fritt i hela Halland på skoldagar och studiedagar mellan kl. 15.00-04.00, dygnet runt lördagar och söndagar, samt dygnet runt under lov- och helgdagar under terminen.
  • Biljetten köps antingen som höst- eller vårterminsbiljett. 

Tänk på att du måste registrera dig på Mitt konto
för att ta del av Tappa bort-garanti.

Mitt konto »