Fortsatta tekniska störningar som påverkar serviceresor till söndag kväll

UPPDATERING onsdag kl: 16:30:
Inget nytt! De tekniska störningarna är inte åtgärdade och prognosen för normal trafik ligger kvar till på söndag kväll. Störningen påverkar sjukresor, färdtjänst och skolskjuts med taxi. Vi fortsätter därför att vädja till alla som har en serviceresa (sjukresa, färdtjänst eller skolskjuts) med taxi som inte måste genomföras just nu, att om möjligt ta den resan vid ett senare tillfälle. Ingen trafik är inställd och de allra flesta serviceresorna kommer att kunna genomföras, men med förseningar. Det är en omfattande teknisk störning hos en underleverantör, orsakad av en riktad IT-attack som påverkar datakommunikationen till taxibilarna.

Vad söker du?

  • Lättläst
  • Översätt

Här köper du din biljett

Våra försäljningsställen

Appen

Mitt konto

Biljettautomater

Kundservicebutiker

Återförsäljare

Ombord

Utanför Halland

 

Kundkassa

Kundkassan är en ”digital plånbok” som används för utbetalning av förseningsersättningar och liknande. Det går alltså inte att ladda din kundkassa med pengar (som med gamla reskassan).

Med kundkassan kan du betala för alla biljetter. Har du inte tillräckligt med pengar på kundkassan, kan du delbetala och komplettera med annat betalmedel.

Kundkassan fungerar inte som reskassa gjorde. Det går inte att gå ombord på bussen, blippa ditt kort och automatisk betala för en enkelbiljett. Kundkassan fungerar som ett vanligt betalkort. Du måste alltså köpa en biljett med hjälp av föraren.