Vad söker du?

SMHI har lagt en gul vädervarning för hårda vindar, under fredagen i stora delar av Halland. Så här bedöms fredagens kollektivtrafik påverkas:

Krösatåg: Inställda tåg Halmstad-Värnamo-Halmstad mellan kl. 04-16, när Trafikverket stänger järnvägen. Buss ersätter från starthållplats på tågets avgångstid.

Västtåg: Inställda Västtåg Varberg-Borås-Varberg under hela fredagen, när Trafikverket stänger järnvägen. Buss ersätter från starthållplats på tågets avgångstid.

Öresundståg: Ingen påverkan i nuläget.

Pågatåg:  Ingen påverkan i nuläget.

Stads- och regionbussarna i Halland:  Ingen eller bara liten påverkan i nuläget. 

Uppdaterad torsdag 22 februari kl. 22:12.

Visa all trafikinfo
chat_bubble
Chatta med oss!
close

Här köper du din biljett

Våra försäljningsställen

Här kan du läsa mer om var du kan köpa din buss- och tågbiljett. Välj det som är passar dig bäst!

Appen

Mitt konto

Biljettautomater

Kundservicebutiker

Återförsäljare

Ombord

Utanför Halland

 

Kundkassa

Kundkassan är en ”digital plånbok” som används för utbetalning av förseningsersättningar och liknande. Det går alltså inte att ladda din kundkassa med pengar (som med gamla reskassan).

Med kundkassan kan du betala för alla biljetter. Har du inte tillräckligt med pengar på kundkassan, kan du delbetala och komplettera med annat betalmedel.

Kundkassan fungerar inte som reskassa gjorde. Det går inte att gå ombord på bussen, blippa ditt kort och automatisk betala för en enkelbiljett. Kundkassan fungerar som ett vanligt betalkort. Du måste alltså köpa en biljett med hjälp av föraren.

Logotyp Region Halland