Vad söker du?

SMHI har lagt en gul vädervarning för hårda vindar, under fredagen i stora delar av Halland. Så här bedöms fredagens kollektivtrafik påverkas:

Krösatåg: Inställda tåg Halmstad-Värnamo-Halmstad mellan kl. 04-16, när Trafikverket stänger järnvägen. Buss ersätter från starthållplats på tågets avgångstid.

Västtåg: Inställda Västtåg Varberg-Borås-Varberg under hela fredagen, när Trafikverket stänger järnvägen. Buss ersätter från starthållplats på tågets avgångstid.

Öresundståg: Ingen påverkan i nuläget.

Pågatåg:  Ingen påverkan i nuläget.

Stads- och regionbussarna i Halland:  Ingen eller bara liten påverkan i nuläget. 

Uppdaterad torsdag 22 februari kl. 22:12.

Visa all trafikinfo
chat_bubble
Chatta med oss!
close

Synpunkt på en tilläggsavgift

Lämna in en synpunkt på en tilläggsavgift

Det är viktigt att du skickar in dina synpunkter inom 10 dagar från då din biljett kontrollerades. Det är för att vi ska kunna hantera ditt ärende på ett så pass bra sätt som möjligt. Var noga med att fylla i rätt uppgifter direkt i formuläret. Det kommer att förenkla och minska handläggningstiden. Vi vill göra vår hantering så rättvis och smidig som möjligt.

Här kan du lämna en synpunkt eller överklaga din avgift.

 

Betala din tilläggsavgift

Om du har en synpunkt på din tilläggsavgift är det viktigt att du ändå betalar tilläggsavgiften inom 10 dagar. Om vi efter att ha undersökt ditt ärende kommer fram till att tilläggsavgiften inte är rätt utskriven, kommer vi att göra en återbetalning till dig.

Logotyp Region Halland