Fortsatta tekniska störningar som påverkar serviceresor till söndag kväll

UPPDATERING onsdag kl: 16:30:
Inget nytt! De tekniska störningarna är inte åtgärdade och prognosen för normal trafik ligger kvar till på söndag kväll. Störningen påverkar sjukresor, färdtjänst och skolskjuts med taxi. Vi fortsätter därför att vädja till alla som har en serviceresa (sjukresa, färdtjänst eller skolskjuts) med taxi som inte måste genomföras just nu, att om möjligt ta den resan vid ett senare tillfälle. Ingen trafik är inställd och de allra flesta serviceresorna kommer att kunna genomföras, men med förseningar. Det är en omfattande teknisk störning hos en underleverantör, orsakad av en riktad IT-attack som påverkar datakommunikationen till taxibilarna.

Vad söker du?

 • Lättläst
 • Översätt

Bli företagskund

De här företagen är redan med på tåget – och bussen!

Ett erbjudande till personalen som alla tjänar på

Att ge din personal chansen att köpa kollektivtrafikbiljetter via företaget är en ovanligt smart idé. Det är bra för miljön, eftersom fler väljer bort bilen. Det är bra för de anställda som sparar pengar. Och det är bra för dig, som får ännu gladare anställda – utan att det kostar företaget någonting. Alla tjänar på ett personalerbjudande! Ja, alla förutom bensinbolagen då.

Så här funkar personalerbjudandet

365 dagarsbiljetter ger en lägre månadskostnad än 30 dagarsbiljetter. Det är hela hemligheten bakom personalerbjudandet. Genom att företaget köper 365 dagarsbiljetter som de anställda sedan betalar av på lönen, kan dina anställda spara mycket pengar. Se jämförelsen här »

Vill du veta mer? Fyll i kontaktformuläret lite längre ner på sidan. 

Gör så här:

 1. Registrera ditt företag på vår företagsportal »
 2. Logga in och välj ”Beställ periodbiljetter”.
 3. Fyll i namn, mobilnummer och var biljetten ska gälla för de anställda som tackat ja till företagets erbjudande
 4. Kontrollera beställningen och ”skicka beställning”. Ni får då en sammanställd faktura månadsvis. 
 5. De anställda får därefter biljetten via appen inom tre arbetsdagar, samt ett sms med instruktioner om hur biljetten ska aktiveras. 

 

Hållbara och billiga tjänsteresor

Vi måste alla börja göra saker annorlunda – för miljön, klimatet och Hallands skull. Och genom att byta företagsbilarna mot buss och tåg gör ni både en fantastisk hållbarhetsinsats och sparar pengar, samtidigt. 

Så här funkar tjänsteresorna

I företagsportalen väljer du vilka på företaget som ska få resa kollektivt i tjänsten. Sedan kan de välja från hela sortimentet i vår app, och tagga resan med exempelvis kund- eller projektnummer. Samtidigt slipper ni alla utlägg, kvitton och milrapporter. Allt hamnar på en månadsfaktura, tillsammans med en överskådlig miljörapport som visar hur mycket koldioxid ni sparat. 

Instruktionsfilm

Gör så här:

 1. Registrera ditt företag på vår företagsportal »
 2. Logga in och välj ”Beställ tjänsteresor”.
 3. Fyll i namn, e-post och mobilnummer till de medarbetare som ska få resa med oss i tjänsten.
 4. Kontrollera beställningen och ”skicka beställning”. Ni får då en sammanställd faktura månadsvis.  
 5. Medarbetarna får därefter ett sms med instruktioner om hur de köper tjänsteresor i appen, genom att använda betalalternativet Allpay. 

 

 

 

Vill du veta mer om våra företagslösningar?

Skriv in dina uppgifter så kontaktar vi dig.

 

Några av våra kunder