Vad söker du?

  • Lättläst
  • Översätt

Tillfällig enkelbiljett

Nu kan du återigen köpa din biljett ombord på de flesta av våra bussar. Därför tar vi bort den tillfälliga enkelbiljetten, som var en tillfällig lösning när du inte kunde köpa din biljett ombord.

Sista dagen för dig att köpa den tillfälliga enkelbiljetten är den 30 september. Biljetter som är köpta fram till dess kan användas ombord till och med den 31 oktober. Därefter är den tillfälliga enkelbiljetten inte längre giltig som biljett i vår trafik. Om du har överblivna biljetter går det bra att lösa in dessa i våra kundservicebutiker.

En gammaldags pappersbiljett

Under rådande omständigheter säljer vi inte några biljetter ombord och du ska ha köpt din biljett innan du stiger på. 

Kan du inte köpa din biljett i vår app eller bor du kanske långt ifrån en fysisk försäljningskanal? Inga problem. Nu inför vi en tillfällig enkelbiljett för dig som inte kan köpa biljett i någon av våra ordinarie försäljningskanaler. 

Biljetten finns att köpa i alla våra kundservicebutiker.  Om du inte kan ta dig till butik, kan du få biljetten hemskickad mot förskottsbetalning. Kontakta oss om du vill få biljetten hemskickad till dig. 

Så här funkar biljetten

Biljetten finns i fyra varianter och varje färg avser en eller flera zoner, för resor inom Halland. Blå biljett är giltig i 1 zon, grön biljett är giltig i 2 zoner, gul biljett är giltig i 3 zoner och rosa biljett är giltig i hela kommunen, oavsett antal zoner. På varje biljett framgår giltighetstiden.

För att biljetten ska vara giltig ska resedatum, resans starttid (enl. tidtabell) och linjenummer vara ifyllt med en beständig penna.

Priser 

Blå: 27 kr
Grön: 49 kr
Gul: 53 kr
Rosa: 65 kr