Villkor för Hallandstrafikens instagramtävlingar

I väntan på hjul!
Tävla på Instagram och vinn en julklapp.

Har du sett våra juliga busskurer? Två stycken på Stora Torg i Halmstad, en vid Komedianten och en vid Västra Vallgatan i Varberg.

Du kan nu vara med och tävla om ett presentkort på 500 kr från Hallandstrafiken på Instagram. Ta en selfie med tomten, kela med isbjörnen, fånga en snöflinga eller något annat kreativt. Glöm inte att tagga bilden med #iväntanpåhjul och #hallandstrafiken så att vi kan se era tävlingsbidrag.

För att delta gör du följande:

  1. Följ @hallandstrafiken på Instagram
  2. Ta en kul och kreativ bild på dig och/eller busskuren.
  3. Tagga bilden med #iväntanpåhjul och #hallandstrafiken och publicera.

OBS! För att tävla måste din profil vara publik, det vill säga du måste ha ett öppet Instagramkonto. Om du har dold profil kan vi inte se din bild. Den 20:e december utser vi sedan en vinnare som får en julklapp i form av ett presentkort på 500 kr.  

Tävlingsvillkor:

Genom att du laddar upp din bild och taggar den med #iväntanpåhjul och #hallandstrafiken godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor.  

Genom att delta i tävlingen intygar du också att du själv har tagit bilden. Hallandstrafiken förbehåller sig rätten att flagga och/eller ta bort bilder som bedöms vara olagliga eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande liksom sådana bilder som kan vara föremål för rättighetsintrång.

En jury, bestående av representanter från Hallandstrafiken AB, utser en vinnare bland de bilder  som lagts upp på Instagram och taggats med hashtaggen #iväntanpåhjul och #hallandstrafiken. Bidragen bedöms efter kreativitet, relevans till busskuren och kollektivtrafik. Juryns beslut går ej att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinsten/resechecken går ej att byta mot kontanter eller liknande.

Vinnaren meddelas via en kommentar från Hallandstrafiken direkt på bilden på Instagram efter tävlingens slut. För att kunna ta del av ditt pris måste du kontakta Hallandstrafiken på mailadress tavling@hlt.se och uppge namn och adress dit vi kan sända presentkortet. Om vinnaren inte har kontaktat Hallandstrafiken inom tre dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare. Anställda på Hallandstrafiken får inte delta i tävlingen.

Hallandstrafiken förbehåller sig rätten att publicera vinnarbilderna från Instagram, namn och postort i Hallandstrafikens egna medier. Lämnade personuppgifter behandlas enligt Personuppgiftslagen (PUL).

Tävlingen anordnas och ansvaras av Hallandstrafiken AB och äger rum mellan 1/12 – 19/12, 2017. Vid frågor eller synpunkter rörande tävlingen vänligen kontakta tavling@hlt.se.