Fortsatta tekniska störningar som påverkar serviceresor till söndag kväll

UPPDATERING onsdag kl: 16:30:
Inget nytt! De tekniska störningarna är inte åtgärdade och prognosen för normal trafik ligger kvar till på söndag kväll. Störningen påverkar sjukresor, färdtjänst och skolskjuts med taxi. Vi fortsätter därför att vädja till alla som har en serviceresa (sjukresa, färdtjänst eller skolskjuts) med taxi som inte måste genomföras just nu, att om möjligt ta den resan vid ett senare tillfälle. Ingen trafik är inställd och de allra flesta serviceresorna kommer att kunna genomföras, men med förseningar. Det är en omfattande teknisk störning hos en underleverantör, orsakad av en riktad IT-attack som påverkar datakommunikationen till taxibilarna.

Vad söker du?

  • Lättläst
  • Översätt

Förseningsersättning och reklamation

Ansök om förseningsersättning eller lämna in din reklamation

Här kan du läsa mer om hur du ansöker om förseningsersättning, lämnar in en reklamation eller skickar in dina synpunkter till oss. För att fylla i formulären klickar du på respektive knapp här nedanför. Du kan också gå in under respektive flik och läsa mer.

OBS! Hur du ansöker om förseningsersättning beror dels på vart du köpt din biljett och dels var resan startade. Läs mer under fliken Förseningsersättning här nedanför.

Senast två månader efter händelsen behöver vi få in din ansökan. 

Vi har för närvarande hög belastning och vår handläggningstid kan därför bli upp till sex (6) veckor, men givetvis strävar vi efter att hjälpa dig så fort som möjligt. Under semesterperioden kan handläggningstiden bli längre.

 

Förseningsersättning  Formulär för reklamation  Ge dina synpunkter 

Förseningsersättning

Reklamation

Villkor för förseningsersättning